Eten & drinken

Theeschenkerij

Strijk even neer onder de rode beuk of pak die eerste zonnestralen op onze zuidhelling. Wij hebben koffie, thee, sap, vruchtenijsjes en heerlijke zelfgebakken cake. Picknick of lunch op aanvraag. De theeschenkerij is in de winter alle dagen gesloten. Vanaf half mei 2019 open op vrijdag en zaterdag van 10 tot 17 uur.

 

Brunch

Vanaf mei hebben we iedere eerste zondag van de maand een brunch op de tuin of bij slecht weer in de kas. Het is van 11 tot 13 uur en wordt verzorgd door ‘Kweekland Aan tafel! met heerlijke zondagse lekkernijen. Vooraf aanmelden via info@stadstuinkweekland.nl of 06 22 805 323

 

Kweekland Aan tafel!

Iets te vieren? Of gewoon zin om nog langer te genieten van Kweekland? Wij verzorgen graag je lunch, borrel of diner. We werken met biologische ingrediënten en laten ons inspireren door de oogst uit eigen tuin. Het aanbod wisselt met de seizoenen en wij bereiden het met plezier in de kas.

Op locatie Van hapjes tot een compleet buffet, we brengen het beste van Kweekland ook graag naar je feest of bijeenkomst. Informeer naar de mogelijkheden.

 

PUURland

PUURland is de kortste weg van boer naar bord! Stel je eigen boodschappentas samen uit het aanbod van verse producten uit de regio en eigen tuin of kies uit diverse – wekelijks nieuwe – recepten van het seizoen. Meld je gratis en zonder verplichtingen aan op puurland.nl en ervaar de mooie smaken van groente, fruit, vlees, vis, kaas, brood en nog veel meer mooie producten uit Arnhem en omgeving. Afhalen doe je op dinsdagen op Kweekland, of laat je boodschappen thuisbezorgen met de elektrische transportfiets.

 

onder eten en drinken