Eten & drinken

Theeschenkerij

Strijk even neer onder de rode beuk of pak die eerste zonnestralen op onze zuidhelling. Wij hebben koffie, koffie, thee, sap, vruchtenijsjes en heerlijke zelfgebakken cake. Picknick of lunch op aanvraag. De theeschenkerij is van dinsdag t/m zaterdag geopend van 10 tot 17 uur.

Brunch

Vanaf mei hebben we iedere eerste zondag van de maand een brunch op de tuin of bij slecht weer in de kas. Het is van 11 tot 13 uur en wordt verzorgd door Kookkunsten met heerlijke zondagse lekkernijen.

Catering

Buiten openingstijden is de kas te huur tot 20.00 uur voor vergadering, lunch, picknick of feestje. We cateren ook op locatie met ingrediënten uit eigen tuin.

PUURland

PUURland is de kortste weg van boer naar bord! Stel je eigen boodschappentas samen uit het aanbod van verse producten uit de regio en eigen tuin of kies uit diverse – wekelijks nieuwe – recepten van het seizoen. Meld je gratis en zonder verplichtingen aan op puurland.nl en ervaar de mooie smaken van groente, fruit, vlees, vis, kaas, brood en nog veel meer mooie producten uit Arnhem en omgeving. Afhalen doe je op dinsdagen op Kweekland, of laat je boodschappen thuisbezorgen met de elektrische transportfiets.

 

onder eten en drinken